diætister ‘top 10 kost tips

Vi ved alle, det er en udfordring at spise sundt i vores drive-through, junk-food verden. Men hvad med de mennesker, der lever der opfordrer folk til at forbedre deres kost? Hvordan de formår at trække det væk fra sig selv? Jeg spurgte diætister fra hele landet, hvordan de spiser godt trods livets udfordringer, og de delte nogle foretrukne kost tips, de bruger i deres eget liv.

Dette er en af ​​mine egne favorit tips om, hvordan man lever i den virkelige verden som en diætist og mor og stadig tilstræbe en sund spise det meste af tiden. Da min nu 16-årige var i børnehaven, jeg begyndte at bringe frokost til mine to døtre om fredagen, da jeg havde frivillig afgift på skolen, og “fastfood fredag” blev født. Mine piger er nu i gymnasiet, og tro det eller ej, jeg stadig gøre dette. (Tilsyneladende, de er villige til at trodse den forlegenhed at møde deres mor på forsiden af ​​skolen, hvis det betyder at få en pause fra taske frokoster.)

Den måde jeg ser det, det er faktisk en øvelse i moderate mængder. Ved at have det en gang om ugen, mine piger udsat for fastfood, men det er ikke standard billetpris. De har også lært, hvordan man laver sundere fastfood valg. Fast-food fredag ​​består ofte af BBQ grillet kylling sandwich på hele korn boller, bønne burritos eller vegetabilsk-topped personlige pizzaer.

Du finder soda overalt i vores kultur, uanset om du er på en fastfood-restaurant, tankstation, automat, eller en vens hus. Nogle mennesker begrænse sukkerholdige drikke, men tillade sig grænseløse kost sodavand. Det kan synes som en fantastisk løsning, i betragtning af at 41% af den tilsatte sukker i kosten til børn og teenagere kommer fra drikkevarer. Faktisk en undersøgelse fra National Center for Health Statistics fandt, at teenagere får 327 kalorier om dagen fra sukkerholdige sodavand, te og energidrikke. Men i stedet for at erstatte sukkerholdige drikkevarer med kost versioner, ville jeg hellere holde min indtagelse af kost soda og kunstige sødestoffer til omkring en drink om dagen. Det giver mere plads til fugtgivende vand og sunde grønne teer!

Hvis du nyde diæt sodavand, som jeg gør, så prøv at begrænse dit indtag til man kan, når du ønsker det mest i løbet af dagen (for mig, det er lige efter frokost eller eftermiddagen). Så ja, vil du finde diæt sodavand i denne diætist er køleskab – men du vil også finde masser af alternativer som mineralvand, masser af te muligheder, friskpresset appelsinjuice, og fedtfattig mælk.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe