yndlings sunde opskrifter fra “opskriften læge ‘

Nogle mennesker brænder for sport, eller havearbejde, eller de nyeste bedst sælgende romaner. Men de ærede interesser bare ikke flyde min båd. I stedet er jeg positivt brænder for at gøre opskrift makeovers. Der er meget lidt, der er mere spændende for mig end den udfordring at tage yndlingsopskrifter og skabe nye, sundere opskrifter, der er lige så stor-smagning.

Jeg nyder at sammenligne ernæring oplysninger til “før” og “efter” versioner af opskriften og beregne, hvor mange kalorier, gram fedt og mættet fedt, jeg har gemt, og hvor mange gram fibre Jeg har tilføjet. Men den største gys kommer, når folk, der har prøvet en opskrift fortælle mig, at deres familie elskede det. Det er den ultimative belønning.

Mens det er altid sjovt at skabe sunde opskrifter, jeg har et par, som jeg har at sige er blandt mine all-time favoritter. Prøv dem, og måske vil de blive dine favoritter, også.

Her er en af ​​mine foretrukne appetitvækker opskrifter. Det er altid populært til fester (selv børn elsker det). Jeg vil også gerne, hvordan du kan gøre det i god tid og holde det i køleskab, indtil du er klar til at tjene det.

Light 7-Layer Dip

(85 kalorier og 2 g fibre per portion)

Hold det lys ved servering med reduceret fedtindhold tortilla chips (hjemmelavet eller store-købte) eller nedsat fedtindhold kiks. Brug

1/2 kop store-købte guacamole eller gøre hjemmelavede ved at blande følgende sammen i en lille foodprocessor

Ingredienser

guacamole

1 avocado skrællet, udstenede og skåret i tern

2 teskefulde lime juice, friske eller flaske

2 spsk hakket frisk koriander

2 spsk salsa

Hvidløgspulver eller hvidløg

Salt efter smag (valgfrit)

Sort peber til smag

Dip

8 ounce fedtfri creme fraiche

1-ounce pakke taco krydderier blandes

15-ounce kan Fedtfri eller vegetar refried bønner

1 kop hakkede tomater, drænet

1/2 kop finthakket grønne løg

2 kopper strimlet fedtreduceret mexicansk stil ost blanding (dvs. Jack og cheddar)

2 1/4-ounce kan skåret sorte oliven (valgfrit)

Forberedelse

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe